nytt styre

Historisk Årsmøte i Vestfold Arbeiderparti

En Helg Med Engasjement og Musikalsk Finesse

Den 17. og 18. november 2023 ble det historiske etablerende møtet i Vestfold Arbeiderparti avholdt i Larvik, det ble en begivenhetsrik helg fylt med engasjement, musikalsk finesse og viktige diskusjoner.

Møtet åpnet med en hjertevarm velkomst fra fylkespartileder Truls Vasvik, som minnet oss om de medlemmene som dessverre hadde gått bort i løpet av perioden. Åpningen ble også krydret med en vakker fiolinopptreden av Veronica fra kulturskolen i Larvik, som satte tonen for en helg med variert og inspirerende program.På dag to av møtet ble det åpnet med en forestilling av dramaelevene fra kombinasjonsklassen på Greveskogen. Den heter «Rett fra hjertet» og besto av små nummer der en dramaelevene forteller/dramatiserer en flyktnings historie. Det ble en sterk og tankevekkende start på dagen. 

Så hadde vi gleden av å høre en innledning fra arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna, som delte tanker om økonomi, arbeid, valget og programarbeidet. Hennes bidrag var en verdifull innsikt i viktige politiske spørsmål.Det nye styret, som ble valgt under møtet, fortjener en hjertelig gratulasjon. Med Truls Vasvik som leder og en dedikert gruppe medlemmer, er vi sikre på at det nye Vestfold Arbeiderparti vil lede oss mot fremtidige politiske utfordringer og seire.Debattene under møtet var varierte, og medlemmene fikk muligheten til å dele sine synspunkter om viktige saker som inntektssystemet, Israel og Palestina, nitrogenrenseanlegg, arbeidslinja og mer. AUF-leder Hedda Simonsen ledet en engasjerende debatt og bidro til å bringe ungdomsperspektivet til overflaten.Vedtektskomiteens leder, Heidi Ørnlo, redegjorde for komiteens arbeid, og vedtektene for Vestfold Arbeiderparti ble enstemmig vedtatt.Økonomien i Vestfold Arbeiderparti ble også gjennomgått, og lederen ga en kort redegjørelse for de økonomiske utsiktene for den nye organisasjonen.

Valgkomiteens leder Dag Terje Andersen, redegjorde for komiteens innstilling.Møtet ble så avsluttet med viktige voteringer om uttalelser og forslag, og alt i alt var det en helg fylt med demokratisk deltakelse og politisk engasjement.Gratulerer til alle involverte, og takk for en minneverdig historisk helg i Vestfold Arbeiderparti!Nytt styre valgt, virksomt fra 01.01 2024Gratulerer!!

Leder:Truls Vasvik Larvik

Nestleder: Elin Gran Weggesrud Holmestrand

Leder Kvinnenettverket Heidi Ørnlo Horten

Medlemsansvarlig Mette Kalve Holmestrand 

Medlem med ansvar for fagligpolitisk arbeid Arild Theimann Sandefjord

Medlem- ansvar for internasjonalt arbeid Ada Lassen Urdahl Færder

Medlem Eivind Yrjan Stamnes  Tønsberg

Medlem Anne Rygh Pedersen Tønsberg

Medlem Steinar Gullvåg Færder

Varamedlemmer: 

1 – Jens Christian Vik

2 – Noreen Naqvi

3 -  Truls Sanaker

4 - Guro Øksøy Thorsen

5 - Vegard Holt Hansen

                            

I tillegg tiltrer en representant fra AUF styret med fulle rettigheter.

En spesiell takk går til dirigentene Anne Rygh Pedersen og Jon S. Andersen, referentene Rikke Oline Grava og Aksel Haukom, for deres viktige bidrag til gjennomføringen av årsmøtet.Vi avsluttet møtet med en fellessang, og nå ser vi frem til en harmonisk og produktiv tid under det nye styrets ledelse.