Historisk sammenslåing Sandefjord, Andebu og Stokke

- Dere går foran. Det skal dere være stolte av, sa partisekretær Kjersti Stenseng i sin tale under den historiske sammenslåingen av Sandefjord, Stokke og Andebu mandag 29.august.

original_1478641047_5627618

Sammenslåing Sandefjord, Andebu og Stokke

Partisekretæren roste kommunepartiene for det gode arbeidet som gjøres i alle tre kommunepartiene, og trakk frem Sandefjord Arbeiderpartis satsing på unge i partiet.

- Jeg veit at dere har jobbet systematisk over tid med partiet i Sandefjord med dobbelt så mange medlemmer i 2015 som i 2007, og dere slipper yngre krefter til.

Stenseng la vekt på at Arbeiderpartiet er for kommunesammenslåing, og helt tydelig på at det skal være frivillig. Sammenslåingen av Sandefjord, Stokke og Andebu var helt frivillig, og det fikk de ros for av partisekretæren

- Det har det vært her. Og Arbeiderpartiet har spilt en viktig rolle for å bidra til nettopp det i prosessen. Dere går foran, og det synes jeg dere skal være stolte av!

Veien mot valgseier 2017

Vår viktigste felles oppgave framover, det er å vinne og mobilisere velgere.

Arbeiderpartiet og fagbevegelsen har en felles, klar ambisjon for Norge,

- Styrke fellesskapet, sikre arbeid til alle. Skape et samfunn med små forskjeller – som gir muligheter og trygghet for alle, sa partisekretæren i sin tale til etableringsmøte av Sandefjord Arbeiderparti. 

I Sandefjord og Andebu hadde Arbeiderpartiet en prosentvis fremgang høyere enn landsgjennomsnittet. I Sandefjord gikk partiet 3,6% frem, og andre valg på rad. Mens i Andebu gikk partiet fra 28 til 33 %. 

- Dere har et godt grunnlag for å ta makta i 2019. Arbeidet er i gang nå, men først skal vi sammen jobbe for regjeringsskifte i 2017 med 3 mandater fra Vestfold på tinget, avsluttet partisekretæren talen til det historiske sammenslåingsmøret.